Blog İçerikleri

  • Mayıs 28, 2021

    Tüm hava koşullarına uygun giyim şekline sahip olan outdoor ayakkabı seçiminde dikkat edilmesi gerekenler hususlar vardır. Olumsuz hava ve çevre koşullarında, ayakları kötü etkilerden koruyacak olan bu modeli North of Wild markasında bulabilirsiniz.

    Outdoor Ayakkabı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Mayıs 28, 2021

    Koşu ve yürüyüş yaparken giyindiğiniz ayakkabıların ne kadar büyük bir önem taşıdığını biliyor muydunuz? Doğru seçeceğiniz bir koşu ya da yürüyüş ayakkabısı, sağlıklı bir spor yapmanızı sağlayacağı gibi sakatlanma gibi problemleri de en aza indirecektir. Performansınıza da etki edecek olan ayakkabı seçiminize son derece özen gösterin. Bu noktada size yardımcı olacak olan North of Wild markasını ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Aynı şekilde Deka Ayakkabı firması da aradığınız tüm ayakkabı modellerini size sunacaktır.

    Koşu ve Yürüyüş Ayakkabısı Farkları
  • Mayıs 28, 2021

    Eğer siz de ayakkabılarınızın kaliteli olması ile beraber sağlıklı olmasını istiyorsanız North of Wild markası mükemmel bir seçenek olacaktır. Şimdi gelin hep beraber koşu ayakkabısı seçimindeki püf noktalar nelerdir daha yakından inceleyelim.

    Koşu Ayakkabısı Seçiminde Püf Noktalar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR